Plasztikus felirat és forma _____________________________________

Ahogy azt cégünk neve is fémjelzi, ez cégünk legfőbb profilja. A plasztikus felirat segítségével térben is megjeleníthetjük cége nevét, logoját, valamint a cége profiljára jellemző formákat, ikonokat.
A plasztikus megoldások jellemzője, hogy kivitelezését és értékállóságát figyelembe véve relatív alacsony költséggel, gyors kivitelezéssel és hosszú élettartammal lehet számolni.
A plasztikus feliratokat és formákat kültéren és beltéren, alacsonyan és nagyobb magasságban egyaránt lehet alkalmazni, ettől függően készülnek Nikecell illetve extrudált, homogén felületű hab alapanyagból. A feliratok és formák bármely méretben, mérethatárok nélkül gyárthatóak, nagyobb méret esetében a kivitelezésnél könnyűszerkezetű (alumínium) fémvázzal merevítjük.

A feliratok gyakorlatilag bármilyen színre festhetők. Kültéri megjelenésnél UV álló festékekkel dolgozunk, így is biztosítva hosszú ideig a színtartósságot.

A feliratok megvilágítására is több megoldást kínálunk, pl. konzolra szerelt reflektorral vagy LED reflektorral, világító dobozra szerelve és indirekt megvilágítás esetén, hajlított nagyfeszültségű neoncső besüllyesztésével a betűk hátsó részébe.